Challenge Roth

Alweer voor de 26e keer werd er in Roth (DEU) een zgn. hele triathlon georganiseerd. Het evenement wordt door sommigen het Wimbledon van de triathlonsport genoemd, want het enthousiasme van de provincie Roth en de toeschouwers maken van de wedstrijd een fantastische beleving. Meer als 220.000 toeschouwers kwamen op het evenement af en vuurden de atleten energetisch aan.
Ook 5 starters uit onze omgeving hadden zich aangemeld voor de wedstrijd over 226 km, die bestaat uit de volgende onderdelen: 3,8 km zwemmen, 180 km fietsen en 42,2 km lopen. De temperatuur was met 28 °C op de racedag was extreem te noemen. Daarbij is het beste bericht dat allen die gestart zijn ook tot het einde toe hebben volgehouden en het fel begeerde finisher t-shirt in ontvangst mochten nemen.

andre hamburg

Robert Pütter en zijn zwager Andre Pütter hebben zich kranig geweerd in hun eerste hele triathlon. Ze hadden zich goed geprepareerd met de schema’s van Hans Lammers. Zo goed zelfs, dat ze tijdens de marathon nog vele andere deelnemers inhaalden en zich daarmee, in de eindrangschikking, vele plaatsen naar voren schoven.

Naam              Swim      Bike         Run        Total
Robert Pütter 1:07:09    5:39:36    3:53:51   10:48:43
Andre Pütter   1:13:52   5:53:20    3:52:39    11:08:47

Reacties zijn gesloten.