Training & Coaching

Voormalig europees kampioen (age group) IronMan Stefan Werner

Persoonlijk trainingsschema

Op basis van jouw gegevens stel ik een persoonlijk trainingsschema voor je samen, rekening houdend met jouw situatie en gericht op het halen van je doelen.Op je (gratis) TrainingPeaks account vind je je persoonlijke schema en alle informatie die je nodig hebt om ideaal te kunnen trainen. Ook krijg je, indien gewenst, dagelijks een mail met daarin je schema voor die dag en de daaropvolgende.

Het begeleidingstraject

Het is bij het aanmelden van belang dat je het intakeformulier zo volledig mogelijk invult. Natuurlijk is het mogelijk om achteraf gegevens in te vullen, maar beter is om dit direct te doen. Ik zorg voor de periodisering en de eventuele aanpassingen. Kleine veranderingen kun je zelf te doen en het is aan te raden om grote veranderingen met mij te bespreken. Gedurende het gehele jaar is het mogelijk om een aanpassing door te geven. Om tot een goed trainingsprogramma te komen heb ik de volgende middelen:
– Anamnese op basis van een uitgebreid intake formulier
– Jouw persoonlijke account bij TrainingPeaks
– Advisering in de planning van wedstrijden
– Indien gewenst speciale trainingskamp programma’s
– Vierwekelijks schema met mogelijkheid tot het stellen van vragen
– Evaluatie van de trainingsschema’s per 4 weken en eventueel aanpassingen die nog nodig zijn.

Naast atleten kan TRICATS ook verenigingen ondersteunen bij het opstellen van trainingsschema’s, jaarplanning(evt. meerjarenplan) en het begeleiden van clubtrainers. Open hieronder de uitgebreide informatie- en prijslijst van de begeleidingsvormen. Informatie en algemene voorwaarden. Wilt u meer informatie en/of aanmelden voor trainingsbegeleiding, stuur dan een mailtje aan: hans@tricats.nl.