zo 08 mrt.

|

Triathlon Coaching And Training Service

Start2Tri Achterhoek

In 12 weken zorgen wij er voor dat je goed voorbereid en vol vertrouwen aan de start staat van je eerste triathlon!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Start2Tri Achterhoek

Time & Location

08 mrt. 2020 13:00 – 31 mei 2020 14:00

Triathlon Coaching And Training Service, Trompstraat 57, 7122 VZ Aalten, Nederland

About the Event

In 12 weken zorgen wij er voor dat je goed voorbereid en vol vertrouwen aan de start staat van je eerste triathlon!

-12 Weken trainingsschema via je (gratis) Basic TrainingPeaks-account. Ook krijg je, indien gewenst, dagelijks een mail met daarin je schema voor die dag en de daaropvolgende.

-6 Gezamenlijke loop-, fiets-, en zwemtrainingen

-6 Clinics

-Wedstrijdbegeleiding tijdens het wedstrijddag

-Mooie aanbiedingen bij onze samenwerkingspartners

-Start 3 augustus, clinics op maandag, trainingen op zondag.

Start2Tri Achterhoek Light Na de informatieve kick-off avond ontvang je van ons een trainingsschema voor 12 weken met trainingen die je zelfstandig kunt uitvoeren. Dit schema bevat zwem-, fiets- en looptrainingen toegespitst op je eigen niveau. Uiteraard kun je tijdens het programma contact met ons opnemen op het moment dat er vragen en of opmerkingen zijn.

Start2Tri Achterhoek All-in Na de informatieve kick-off avond ontvang je van ons een trainingsschema voor 12 weken met trainingen die je zelfstandig kunt uitvoeren. Dit schema bevat zwem-, fiets- en looptrainingen toegespitst op je eigen niveau. Daarnaast heb je iedere 2 weken  één gezamenlijke training. In 12 weken gaat het om 2 looptrainingen, 2 fietstrainingen en 2 zwemtrainingen. Tijdens deze trainingen hebben we extra aandacht voor techniek en triathlon specifieke aspecten.

Daarbij heb je de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan de 6 clinics die we geven gericht op de specifieke aspecten van triathlon. Denk hierbij aan wisselen, zwemmen in open water, informatie over voeding en wedstrijdvoorbereiding.

Gezamenlijke trainingen

Wij vinden een gevarieerd aanbod van trainingen belangrijk en daarbij hoort ook het trainen in verschillende trainingsomgevingen. Tijdens de trainingen gaan we fietsen en hardlopen in de omgeving van Aalten/Bredevoort en het Montferland. De buitenwatertrainingen worden gegeven in de Slingeplas/Stroombroek.

Clinics

Kickoff & hardlopen

Combitraining (fietsen-lopen) en materiaalpraat

Open water Clinic

Wisselclinic & voedingpraat

Open water clinic

Racebriefing & hardlopen

Belangrijk om te weten:

-Het is niet verplicht deel te nemen aan alle onderdelen uit het programma. Uiteraard adviseren je wel om het trainingsschema te volgen en zoveel mogelijk aanwezig te zijn bij de gezamenlijke trainingen.

-De kosten van die wij rekenen zijn voor de gehele periode. In totaal duurt het programma 12 weken.

-Het inschrijfgeld voor deelname aan de triatlon is voor eigen rekening.

-Je kunt ten allen tijden vragen stellen! Wij zijn het best bereikbaar via de app.

-Wij willen er voor jou zijn. Heb je specifieke begeleidingswensen? Laat ons dat dan weten!

-Deelname aan het programma is op eigen risico. Je bent en blijft verkeersdeelnemer tijdens het lopen en fietsen en je zwemt in open water. Neem geen onnodige risico´s gedurende de trainingen!

Wat heb je nodig?

-Algemeen: fietscomputer met betrouwbare hartslagmeter

-Zwemmen: brilletje, badmuts en plank

-Fietsen: helm en racefiets

-Hardlopen: hardloopkleding en hardloopschoenen (wij adviseren jou graag hierover!)

Start2Tri! tarieven Het tarief voor het programma Start2Tri! Light bedraagt € 24,95 per maand. Het tarief voor het programma Start2Tri! All-in bedraagt € 49,95 per maand. De genoemde bedragen zijn exclusief inschrijfgelden voor deelname aan de triatlon.

Voorwaarden voor deelname

Om deel te kunnen nemen hebben we een aantal voorwaarden. Deze voorwaarden leggen wij op, omdat wij de risico’s op blessures, ongevallen en dergelijke willen beperken. Ons doel is namelijk om jou op een verantwoorde manier klaar te stomen voor de triatlon.

De voorwaarden zijn:

-Bij aanvang van het programma moet je gezond zijn. Als je daarover twijfelt vraag dan aan jouw huisarts of het verantwoord is om mee te doen aan het trainingsprogramma.

-Bij aanvang van het programma dien je één van de volgende onderdelen te beheersen met de daarbij behorende opgegeven afstand:

Je kunt 20 km aaneengesloten fietsen.

Je kunt 2,5 km aaneengesloten hardlopen

Je kunt 500 meter aaneengesloten zwemmend afleggen

Share This Event