top of page
Fietstraining TriCATS

Start2Tri TriCATS

 

 

 

 

Trainen onder begeleiding van een trainer/coach.

Overweeg jij om mee te doen aan een triatlon maar weet je niet goed hoe te beginnen? Of wil je je ook eens onder begeleiding van een ervaren trainer/coach gericht voorbereiden op een triatlon?

In 12 weken word je door middel van trainingen en workshops, klaargestoomd voor de sprint triatlon van Aalten/Bredevoort (laatste zondag van juni). Zo weet je precies wat voor materiaal je nodig hebt voor een triatlon, hoe de wissels tussen de drie onderdelen verlopen en welke voeding je mee kunt nemen onderweg.

Klik hier om je aan te melden voor de informatie/kick-off avond!

Coaching, clinics en je trainingsschema.

Na de informatieve kick-off avond ontvang je van ons een trainingsschema voor 12 weken met trainingen die je zelfstandig kunt uitvoeren. Dit schema bevat zwem-, fiets- en looptrainingen toegespitst op je eigen niveau. Daarnaast heb je iedere week één gezamenlijke training. In 12 weken gaat het om 4 looptrainingen, 4 fietstrainingen, 2 zwemtrainingen en 2 combitrainingen. Tijdens deze trainingen hebben we extra aandacht voor techniek en triatlon specifieke aspecten. Denk hierbij aan wisselen en zwemmen in open water.

 

Klik hier om je aan te melden voor de informatie/kick-off avond!

Wat kost het?

De cursus van 12 weken kost € 120,- .

 

Belangrijk om te weten!

Het is niet verplicht deel te nemen aan alle onderdelen uit het programma. Uiteraard adviseren je wel om het trainingsschema te volgen en zoveel mogelijk aanwezig te zijn bij de gezamenlijke trainingen.

-De kosten van die wij rekenen zijn voor de gehele periode. In totaal duurt het programma 12 weken.

-Het inschrijfgeld voor deelname aan de triatlon is voor eigen rekening.

-Je kunt ten allen tijden vragen stellen! Wij zijn het best bereikbaar via de app.

-Wij willen er voor jou zijn. Heb je specifieke begeleidingswensen? Laat ons dat dan weten!

-Deelname aan het programma is op eigen risico. Je bent en blijft verkeersdeelnemer tijdens het lopen en fietsen en je zwemt in open water. Neem geen onnodige risico´s gedurende de trainingen!

Klik hier om je aan te melden voor de informatie/kick-off avond!

bottom of page