Fietstraining TriCATS

Trainingsgroep TriCATS

 

 

 

 

 

2022 wordt geweldig!

Grenzen verleggen, het beste uit jezelf halen, maximaal beleven: Zwemanalyse begeleidt (beginnende) atleten naar hun eerste triatlon – en verder. Wat een jaar geleden begon als een gek idee resulteerde in maandenlang sportplezier. Samen gingen we zwemmend, fietsend en lopend op weg om met zijn allen juichend te finishen bij ‘onze’ thuiswedstrijd: de sprint triatlon van Maarsseveen. Sterker nog, het enthousiasme was zó groot dat we besloten door te gaan met onze triatlon-groep: Sportclub Zwemanalyse was geboren!

 

 

Woon je in de Achterhoek e.o. en ben je enthousiast geworden door bovenstaand verhaal? Dan is hier je kans om aan een soortgelijk traject mee te doen: Trainingsgroep TriCATS.

Ook wij staan te trappelen om in 2022 te starten met de begeleiding van een groep atleten. Heb jij ook zin in een sportief avontuur? Zin om iets nieuws te proberen? Of wil je gewoon lekker sporten met een gezellige groep atleten? Meld je aan en sport twee weken gratis met ons mee!

 

Samen trainen, samen presteren

Dit is trainen voor een triatlon, maar wel op de manier van TriCATS: met persoonlijke aandacht, iedereen traint naar eigen mogelijkheden en het is bovenal ontzettend gezellig. Dit jaar begeleiden we een groep atleten richting de sprint triatlon van Bredevoort en /of de triatlon van Braamt.

Onze Sportclub TriCATS bestaat uit een trainingsgroep waarin we gezamenlijk hardlopen, zwemmen, fietsen / spinnen en core stability beoefenen. Ook zijn we niet vies van een sportief uitje op zijn tijd.

 

Enthousiast? Lees vooral verder!

Waar en wanneer?

Trainingen vinden veelal plaats in de oostelijke Achterhoek. Ons vaste wekelijkse programma als volgt:

  • Hardlopen: maandag om ?? uur op het SWITE terrein in Lichtenvoorde;

  • Zwemmen: woensdag om ?? uur in Zwembad ‘t Meekenesch in Lichtenvoorde;

  • Spinning (maart/april): ?? om 19.00 uur bij Fit&Fun aan  ’t Boske 11 in Aalten;

  • Fietsen (voorjaar/zomer): zaterdag om 11.00 uur, locatie volgt

  • Core stability: zaterdag om 8.00 uur, via Zoom

 

Naast het wekelijkse programma ondernemen we regelmatig andere dingen:

  • Trailrunning: één keer per vier weken op zaterdagochtend, tijd en locatie nader te bepalen (denk bijvoorbeeld aan de Vennebulten bij Varsseveld). Uiteraard niet tegelijk met de core stability-training.

  • Clinics: denk aan swim-run, wisseltraining, een proef-triatlon, kleding, of racetactieken. Onze clinics staan bekend om het grote plezier dat atleten eraan beleven. Hilariteit gegarandeerd!

Sportieve uitjes: we kiezen samen een evenement en gaan erop uit. Liefst als deelnemers natuurlijk en samen uit, samen thuis

Meer informatie / FAQ: